Alhadulillah ..siap jugak !!!


views :

:  Ehem..agaknye da berape bulan da aku biarkan belog aku nie yerr !!! Ish...ish...ishh kecian betol kan kau wahai belog da berape bulan da tak terurus ye...takpe2 ari nie  kite uruskan dye okey ...  hehe ..actually bukan tak nak uruskan tapi ambe banyak kerje la nak settel kan lagipun idea pun kurang lagi nak post2 citer nie ...huhu... akhir-akhir nie terlalu banyak kerja nak aku siapkan sampaikan tak cukup mase nak prepared exam trial lagi .. kerje kursus pulak bertimbun timbun .... tapi walau kerje banyak pown hati tetap hepi bohh ..look..

hehe.....


tapi alhamdulillah berkat tunjuk aja ,bantuan dapd membe2 aku dapt jugak aku siapkan ... nie lah muke2 yg membantu aku semasa proses kerja projek ini dijalankan...


                                                                 big boss ..ekeke..





bantuan copy addmath ..hehe 

btw frens thanks yerrr .... muah kali ....bubye,,, 



  


                                                                          


6 comments:

Icahbanjarmasin said...

Hello Umirah...ziarah kesini,salam ukhuwah dari Indonesia.

Fendy Ahmad Thahir said...

aku juga dari Indonesia.. salam perkenalan, Umira november heeeeeee..

umiradamia said...

hahah..sya from malaysia..salam perkenalan,,, fendi tahir

masyiFadz said...

follow awk erk

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk...

umiradamia said...

oke cynta