Vector by Din Graphic

Assalamualaikum.


Ehem-ehem, korang ingat lagi tak segmen NIE . Hahh.. inila hasilnye . Nak tengok tak ? pandang bawah ye .. hehe .






macam mne hasil tangan Din Graphic ? terbaik kan . Btw , terima kasih banyak Din buat vektor nie nasib baik free kalau berbayar entah bile lah boleh dapat . kan2 , hehe . Oh . baru aku perasan hari ni ,setelah beberape hari aku bw blog Din Graphic ni rupenye blog dye ade kotak blogger popular ek ?? tengok punye tengok blog aku berada ranking ke2 ! okay tepuk tangan sket .. haha  Paling atas tuan punye blog tu lah .. haha . Ok lah malas cakap banyak . . sesiape nak vektor free boleh la usha blog din tu law dapat vektor berbayar version nasiblah..huhu .Next time nak belajar buat vektor dengan tangan sendiri pulak . Papai :)








~ TERIMA KASIH Din_Graphic ~

2 comments:

D i n said...

hahaha bloger popular tu sebenarnya top commentor haha

Mirah Graphic said...

haha.. malu (tutp mata )