MINI SEGMEN : ARE YOU READY by Din _Graphic


Assalamualaikum...




Ehem..ehem ! Wah punye lah lame menunggu akhirnya keluar jugak entry khas Din_Graphic ni yee .. hehehe..okay taknak bebel lagi . lets start .


First :

Done follow & like fanpage Din _Graphic


Second :

Pilihan = Vector Drawing 


Third

Komen -  First , Mirah suka tengok header Din sebab header Din punye sangat berstyle takleh tanding header Mirah .. huhu  .

Then, background Din yang sempoi warna biru pulak ditambah dengan corak-corak bila tengok pun terasa diawang-awangan ... haha...

Dan cara susunan blog pun teratur dan kemas .

Blog archive Din pun cun lah ..

Lagi satu , Din ni peminat anonymous jugak ea !.. haha sebab lawa pulak tengok gambar profile Din_Graphic . 


Okay , rasanya ni ja kot . Mirah bukan pandai sangat komen2 ni .. tapi try yang boleh .

 Please Din harap sangat dapat .. please ..please .



- Ni gambar nak divektorkan -






p/s : abaikan background , serabai ! haha.


Okay . harap sempat lagi . tengkiu Din . papai :)




























4 comments:

D i n said...

haha header mirah pun cun what :D kalau hias skit pun ok :D

hehe jum pakai topeng anon mcm din wahah

D i n said...

kalau boleh bg link nk download gmbar tu ye sbb nt din nk amik gmbr utk vektor . kt sini x leh nak right clik lak haha

tenku butang said...

good luck yunk.. heee.. cne lea nti bila gambar jadi vector kan..

Mirah Graphic said...

thanks ;