Segmen : Blog Makeover!

Assalamualaikum..

Hye korang selamat petang. Tadi umira jenjalan tibe-tibe sambil2 jenjalan tu umira terjumpe segmen nie.. teringin pulak nak join. Jom la korang join sekali bersama umira mana tahu dapat tuah blog di make over oleh akak nieyxzha kan, ok lah jom tengok ape syarat kelayakan untuk menyertai segmen blog makeover nie.




http://i764.photobucket.com/albums/xx281/ixoriey/bannerblogmakeover_zps00f34461.png



syarat:

  • Buat satu entry bertajuk "Segmen : Blog Makeover!"
  • Letak banner kat atas tu dalam entry korang dan link kan pada entry ni (ctrl-C untuk copy link banner kat atas or click pada banner)
  • Cerita sikit kenapa korang nak nieza makeover blog korang
  • Letak link entry korang dekat comment entry ni 

Hadiah:
  • edit blog + header doodle + banner blog
haa..korang tentu dah bace syarat dan hadiah segmen nie kan .. so ape lagi . Jom join bersama.

umira harap blog umira ni terpilih untuk di make over sebab blog umira ni tersangatlah buruk letih dah asyik duk design macam mne sekalipun stil tak lawa lawa.. hope kak nieyxzha  boleh bantu.


bhai..bhai.. 
 :D


8 comments:

Dianaa said...

good luck ^^

Nieyxzha Hassan said...

thanks join dear... good luck tau! ^-~

Cheq Kaq said...

gud luck..nk berkenalan..hehehe..

kimi jamai said...

Datang follow sini... selamat bersegmen yer.. :D

ARA DAMYA said...

da follow awak . nice picture , :D

Cheq Kaq said...

cheqkaq dari segmen same..nk follow gadis tometo la..hehe

pija hafeelin said...

follow awk..gud luck ok

Nieyxzha Hassan said...

senarai pemenang ^^

http://www.nieyxzha.com/2013/02/pemenang-segmen-blog-makeover.html