Syukur alhamdulillah

Assalamualaikum...
http://www.emocutez.com
Whatsapp whatsapp ♥ ♥    

hye ape khabar semua ?? sehat .... 

huhh !!! letih betol la hari ni ... nak tahu kenape ? haa... ari nie hari sabtu sepatutnye cuti kan (cuti pada sesetengah negeri je) tapi hari nie aku skola pulak da da macam negeri sebelah Pantai Barat pulak dah  skola hari sabtu kan...huhu sebenarnye hari nie aku ade kem dekat skola SMK SERI NILAM tu kem ICT , daripada pukul 8 pagi -------> 5 petang , memang kepuasan betol la duduk dalam bilik auditorium tu berakon pulak lagi la best kan . 

Daripada pagi seberang dua jalan bermula dpd jalan sultan mahmud lepas tu jalan kuala berang baru la sampai kat SMK SERI NILAM tu ...aduhai tapi nasib baik la ade sorang kawan aku yang sanggup tumpangkan aku . 

Alhamdulillah aku bersyukur sangat dan aku berterima kasih sangat kat dyew.... aku ingatkan aku tak nak datang dah kem tu tapi dah tertulis bahawa aku akan pergi kem tu takdir ilahi tak mustahil kan .. geng-geng ICT skola aku 17 orang ( 4 lelaki <----- sorang dua je hemsem hehe 13 perempuan <------- cun belaka ) + budak ICT SMK SERI NILAM 20 orang (budak lelaki buleh tahan hensem sorang due je ) + budak ICT SMK SULTAN MANSOR 6 orang (semua lelaki perempuan takde<----- kurang  ) ...hahahha ...ape la aku nie orang pergi sne blaja aku tgok orang pulak hensem tak hensem ...hahah .. btw penceramah pun lelaki CIKGU OTHMAN BIN .....(ape ntah lupe la ) . 

Esok pulak exam tambah nilai PRA SPM ...aiii letih la study belum lagi nie duk study depan lappy je hari-hari .Btw memng best jugak la cikgu2 semua pun sporting dapat ilmu yang berguna gi sne . terima kasih . korang doakan aku ek !!







bye .. 



6 comments:

Mk Syahir said...

senarai blogwalking bloglist dah keluar..jemput la blogwalking sesama kita naa :)

Cik Fie said...

Blogwalking ! Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

NIA SI DRUMSTICK said...

bw here.. folo nia jgak klau sudi..:)

ARA DAMYA said...

Mk Syahir : Ok .Tq :D


Cik Fie :Dah follow dah


NIA SI DRUMSTIK : OK

Mk Syahir said...

datang lagi..baru sempat baca entry ni..hehehehe

amboii..kemain dia tengok sorang2 hensem ke tak..hahaha

BTW tulisan tu kecik benor la..jenuh nak baca..huhu

ARA DAMYA said...

hee :D .. entry lame nie.. malas ag nk update . btw thanks sudi bace