Ramadhan berlalu Syawal pun tiba


Salam semua .... haa korang ape khabar ??? Ramadhan terakhir nie mesti semue tengah sibuk-sibuk kemas rumah kan...aku pun camtu gak sibuk gak kemas rumah tadi nie ade mse terluang jap ambil peluang nie updated blog sempat lagi... hehe .. haaa ape cerite ?? baju raye semua da siap kerr !!! semua keperluan di hari raye nanti da beli kerr ?? shopping sakan la menjelang raye nie kan...maklumlah excited nak raye puase cukup tak ...huhu..tapi sedih gak kan sebab ramadhan da berlalu taon depan entah sempat  ke tak nak sambut ramadhan lagi kan .. ermm .. btw jangan sedih sedih hidup haruslah sentiase ceria kan 2 ...raye tu raye la jugak kan tapi ingatlah kepade candidate SPM 2012 tu tak lame lagi dah nak trial da termasuk aku la. Aku pun candidated SPM taon nie , tapi kan asyik pkir raye je langsung tak hiraukan buku tu,,,uhh keciannyerr wahai bukuku takde sesiape layan ko...hahah . Ape ape pon dikesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYE kepada semua umat islam di Malaysia...di hari raye tu beringat ingatlah ... jangan makan banyak-banyak.. hehe tu je nak cakap !! huhu





sebelum tuu... korang > tengok tak kat bawah tu  ??

                                                   <---- mcam mne gambar nie ??


  • ade rupe macam  kasut makcik makcik tak ?? hehe...mintak pendapat korang .. 


okay... harap komen tentang kasut tu taw .. bye SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRI MAAF ZAHIR & BATIN. Assalamualaikum .


sebapok-bapok musang khabak tiang api,
bile di ogeh2 jatuh bedebok gop dalam paye,
SELAMAT HARI RAYE,
time poteng pose togok air TIN,
maaf zahir baTIN,
poteng pose dalam rok,
dikekoh nyamok terase gatal.
saje nok ucap awal... huhu..







4 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ader heels tak?klu ader, tklh nmpk like aunty2, huhu.nway, rajin2 bljr yer. Slm knl.:-)

Nur Iffany said...

salam..jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com , pelbagai tudung menarik ada, promosi sehingga 15 september ini, tenkiu :D

✿Lady Ainaa✿ said...

all the best trial spm n real spm erk.. insyaAllah, you can do it.. ena dahulu pun trial slps raya.. urghhh, memang tak ingat buku la.. XP

ARA DAMYA said...

thanks Lady Ainaa .. huhu :D