Nak Demam Kerr !!



Hello .. kawan-kawan .. urm da lame tak update belog nie .. tetibe ari nie terase nak bukak belog lak .. mimpi ape la agaknye malam tadi .. huhu .. tapi kan bile bukak belog kan , nampaknye belog nie pon da nak bertukar kot .. mcm page-page dekat pesbuk tu , semua nak ditukar ke ''TIMELINE'' .. 
bagi aku la kan , aku lebih suke pesbuk interface yang lame je daripada yang baru sekarang nie .. serabut je dan bertambah pening aku dibuatnye .. 



hurmm !! bio je la.. out the topic la pulak .. oke . . sebenarnye aku ari nie tak sehat sikit , sebab rase lain macam je .. first ,, selsema  , kemudian disusuli dengan pening kepala , sakit tekak then batuk .. . tapi pagi tadi oke je .. nie da petang makin lebat la pulak hidung aku duk berdesik nie .. aduii ..dok cakak nok genyeh doh hidung aku .. sampai merah2 doh ..  tisu pon berape kotak doh padan habis ke aku sorang je  .. habis doh stok tisu rumah aku . .Ya Allah  dok tahannye .. aku harap sangat  dok demam lagi sebab esok aku kene gi sekolah sebab esok  geng-geng kami nk uat surprise untuk  guru kelas kami .. so aku tak nak lepaskan peluang tu ..lagipon aku tahun nie je lagi sempat bersama dengan beliau ..  Ya Allah .. sembuhkan lah hamba Ya allah .. harap sangat .. tapi ape yang aku mampu buat?  aku hanya mampu bersabar ditambah lagi kene makan ubat !! nie yang aku tak suke nie .. ''MAKAN UBAT''   da la tak sedap pahit pulak   .. uhh !!  harap2 aku tak demam lagi .. lepas nie takpe la nak pon .. huahaha .. oke la ,, setakat nie je al dulu ,, aku nak pi bersiram then tidoww ..huu bhaii .. 











3 comments:

Shada said...

ksian nyer kat syg sha ni demam....lme da se sha xtgk umi demam...hehehe...rndu se saat tu...mse duk dlm klas tdo sbb skit kpala n than blik umah...esk tu sha pon duk la sorg2 sbb umi xmri... :D

Shada said...

ksian nyer kat syg sha ni demam...lme se sha xtgk umi dmam...hehehe...miss that moment...thn lpas kan..mse umi dmam kat skolah, msti umi tdo coz skit kpala n letih n than umi pon blik...so..tggal la sha sorg2 kat mja tu...hehehehe...

umiradamia said...

hehe .. taw 2 je sha ekk !! thanks la ye :)