CABARAN 30 HARI : #4 | BUKU KEGEMARAN ANDA | FATIN RAZALI

Assalamualaikum to all reader J


Bersambung dengan entry yang keempat  iaitu buku kegemaran anda .

Bila sebut je pasal buku ni sebenarnya FR ni seorang yang kurang suka membaca buku. Haa jangan terkejut ye ! kalau buku-buku sekolah tu hmm jangan sebutlah memang tak khatam sepenuhnya…

hahaaa….kalau bace pun belek-belek page yang part / tajuk yang best-best je  tu pun skip. Hahaa..betapa bagusnya kan.

Buku kegemaran ?

1.   Komik kartun

Hehe..komik kartun !! Eh macam adik-adik tak bace komik kartun ni ?korang rase ? hehe tapi fakta memang FR gemar bace buku komik kartun-kartun ni lagi2 kalau komik kartun yang kepala besar tu . mueheehheee..

2.   Novel

Novel ni kira sebahagian je la.  FR bace kadang-kadang je novel ni tu pun kalau topik best..fisrt habis bace novel mase FR form 5 tajuk suami yang ku benci .best gak cite tu . lepas tu tak bace dah novel sebab ma cakap kalau bace buku novel lagi ma nak bakar novel tu ..haaa..hebak tak ma FR..huhu

3.   Buku motivasi

hmm…bila dah meningkat dewasa sikit ni baru lah nak belek-belek buku motivasi ni . haha . dah bace novel ma nak bakar tukar hobi lah pulak bace buku-buku motivasi,..ada manfaatnya kan .hehe..






okay lah selesai cabaran untuk kali ini .




Fatin Razali

September 06,2102

1 comment:

nana liena said...

sama la kita dik.. akak dah 20-an pun baca juga komik.. kartun pun layan juga.. hehe..