CABARAN 30 HARI : #1 | GAMBAR TERBARU ANDA & 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA | FATIN RAZALI

Assalamualaikum to all reader :)

uish lame giler FR tak upadate blog ni..dah berhabuk sakan dah...haaa memandangkan dah lama tak upadate blog ni FR ada jumpa segmen cabaran 30 hari ni . 

FR tengok ramai blogger-blogger lain join...hmmm macam best je . FR pun nak join jugak lah . segmen ni sesuai la untuk  blogger-blogger yang kehabisan idea nak upadate blog tu ataupun yang memang takde idea langsung hihi.. macam FR  lah ... heeee :)

okay malas nak bebel panjang, jom ikuti cabaran ni . 

cabaran hari 1: gambar terbaru dan 5 fakta tentang FR 




*nah gambar setepek..saya anak terengganu Yeahh !!! *




1. FR : F short for Fatin and R short for Razali(nama abah)
2. seorang yang sangat  sukakan dengan seni 
3. seorang yang kurang bercakap tapi boleh jadi bising bila dah kenal antara satu sama lain. hehe
4. merupakan seorang pelajar STPM tahun akhir 
5. seorang yang sangat suka berselfie ! pantang nampak kamera je nak snap.:) 

okay , banyak lagi kot tentang diri FR ni. rasenye setakat ni je dulu. nantikan cabaran yang seterusnya dari FR . 









Fatin Razali
sept,03,14



4 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Hye FR.. nice to know u dear.. hehehe.. akk pun suka berselfie. Weeee

Dkna Abza said...

good luck.. teruskan cabaran ni dik :)

[n a j e e b] said...

good luck! salam kenal #kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari

Ijo Katana said...

Budak sekolah pegang bendera,,, kena dendalah ni.