BOOKMARK #1

Assalamualaikum & salam sejahtera all reader . :)




Hahh..korang nampak tak gambar kat atas tu besar gedebak tu , kalau tak nampak bukak mata tu besaq-besaq...huuuuu ..

Alhamdulillah satu bookmark telah berjaya dibuat. hahaha.. puas hati . Hari ni habiskan masa buat bookmark ni jah.. jeless baqhang tengok blogger-blogger ada bookmark sendiri.

buat sendiri senang kan ! suka hati jah nak taruk apa-apa pon kan...tak yah pening-peningkan kepala suruh designer uat ..hahha .. benda mudah kan.. sambil buat sambil belajar baru pandai haaaa...kan2?? iye idok ..huhu..

okay dah puas hati , esok nak try design banner lak. . 


Sekian.

Fatin Razali,
12/Jun/14.



6 comments:

Amira Ashikin said...

Cantikk bookmark nie :)

nana liena said...

buat sendiri lgi puas hati sbb semua ikut hati kita ja.. kalau mampu buat dan ada idea buat la puas2 kan?hehe

msredcheesecake said...

cantik n simple

Fatin Razali said...

Terima kasih semua :)

Tasha Aqisha said...

done follow
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/

siti farishah An said...

jeles tengok blog orang cantik2 nih.huhuhuu