BILA AKU SUDAH BOSAN

Assalamualaikum..

Apa khabar semua reader blog keranaakumalu ? semoga sihat-sihat semua dan happy selalu. Terima kasih sebab sudi support bog keranaakumalu nie.


hari ni bosan sangat-sangat tak tahu la nak buat ape . lepas aje balik kenduri duduk kat rumah aje . mata pun terkulai layu bantal busuk tu  pun memanggil-manggil jaa.. haish teruk betul .


niat memang nak tido terus dah tadi , ehh tetiba teringat semalam ade buat vektor tapi belum siap sepenuhnya.. , so decide sambung buat vektor semalam punye . 


gigih membuat dengan godaan angin sempoi mendayu dayu menggoda mata yang terkulai layu *haha..bahasa ape entah aku pakai nih ..hancuss **


so...ni lah hasilnye vektor yang x seberapa . aku bukan orang berseni tapi aku minat seni .






vektor ni kiranya cubaan kedua buat .. masih banyak lagi yang perlu diperbaiki and then kak zaza iman maaf ye guna gambar tanpa izin ..huhu  sesaje nak testing buat vektor . model free ..huhu .




Sekian.

Myrah Lee
29 May 14








**maaf penggunaan aku untuk yang lebih dewasa *** 



5 comments:

zaza zehra said...

eh eh... mcm kenal...hihihi tksih.. :) xpe..usaha lagi.. belajar2 lama2 esok mesti expert.. :) slow2

Mirah Lee said...

hehe... sama-sama akak.. insha alah usaha lagi buat artwork macam ni memang x puas .. sekali dah buat .. makin nak buat lagi :D

D i n said...

lama din x jalan2 sini..skali nmpak vector terus melekat sini hehe..

mungkin ni boleh membantu serba sedikit hehe

http://dingraphic.blogspot.com/2013/01/bagaimana-vektor-diorang-diproses.html

Liyliz said...

dtg sini singgah follow sponsor.

Sya Syahirah said...

nicee :D
keep trying!