Lepak sambil penuhkan perut

Assalamualaikum

Hari ni nak update cerita sikit..frust sangat bila join giveway tapi tak menang..tapi tak apa lah dah tak ada rezeki nak buat macam mana lagikan..so redha aje la.

okay,balik pada topik..tadi masa sedang belajar dalam kelas tadi tetibe kawan CM duk sebut-sebut pasai makanan. CM ni pantang kalau orang sebut-sebut pasai makanan ni..lepas tu cakap punye cakap kawan CM cadang petang nie after balik sekolah pakat pergi beli makanan then makan bersama. CM pun ape lagi on aje lah. Kawan CM pun dah siap contact kawan CM yang sorang lagi nak ajak dia sekali sebab dah lama tak jumpa. Of course la rindu kan kawan lama tak jumpa.

balik sekolah pukul 2.30ptg, sampai kat rumah jam 3petang. Lepas tu siap-siap jam 3.30 start motor then jalan. Plan nak beli Kentucky Fried Chicken je , tapi tetibe teringin nak makan coolblog pulak. Then, pergi la beli coolblog dekat Giant kebetulan dah ade kat situ naik beli Big Apple 3 biji..bagi-bagi satu sorang , hihi,








ok,makanan dah banyak beli ni, set tempat lepak dekat masjid kat belakang rumah tu je tak payah pergi jauh-jauh save minyak motor , almaklumlah minyak mahal isi RM5 pun belum tentu penuh.

ok dah tak nak cerita banyak , setakat ni dahulu entry kali ni nak rehat sambil kempiskan perut yang dah boyot ..huhu.

Myrah Lee
3 Jan 2014
Isnin


2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tak apa GA tu nanti adalah rezeki tu...

Denaa Kiddo said...

Kita sama.. tak menang GA. sob sob.. hihi