First time buat banner


Hmm...best pulak makan jambu nie,yummy yummy. Eh tak perasan pulak aku ish ape la aku nie kalau iye pun tengah syok makan jambu tu bagi la salam dulu .. hmmmm.. orite2.


Assalamualaikum readers,
    
        haa korang sori lah lapaq sangat weh jambu je ade atas meja tu aku tibai je la perot nie pulak tak henti-henti berkeroncong pulak aduhai . Exceli , aku nak share something dengan korang hari nie, erm tak tahu korang suke ke tak suke ke aku just nak share je. Huhu.

Okay macam nie aku dah lame berblog dan aku masih lagi takde banner. Jeles tengok banner2  korang yang comel lote tu geram tau, hehe , So aku terfikir nak buat jugak la banner nie tapi.........hmmm tak pandai pulak....sedihh ! 

Eh, jangan putus asa dulu, usha usha , So aku usha la godek2 blog yang ade tuto nak buat banner nie. Punye la lame aku godek blog terjumpe la tuto banner nie dekat blog Akak Comel nie. Tanpa membuang masa aku terus buat menerusi tuto tu rasenye tak susah mane pun nak buat banner nie aku bukannye pro sangat . Ape pun aku puas hati sebab dapat buat dengan tangan aku sendiri. Maka dengan itu terhasil lah banner yang tak seberape comel nie .







tengok...comel tak ? hee :)

Emmm dah la aku pun malas la nak bebel panjang2... mulut aku pun dh pahit asyik makan jambu aje dari tadi . By the way terima kasih kepada kak comel Atika Aula .


bye bye . 

Credit : Atika Aula

3 comments:

rodiyatul akmar said...

comelnyaa , buat guna apa ye ? ada buat tempahan tak ?

FATIN UMIRA said...

eh biase je la awk . x lawa mne pn . tq . sy buat guna photoscape je.. erm tempahan sy x buat la awk sbb ni pn first time buat still blajar lgi . tapi kalau awk nak sy buat kan boleh . insyaallah sy cube :d

D i n said...

lawa banner awk :D bergerak2 tuu :D hehe