SPM around the corner

Assalamualaikum w.b.t :D

aduhai minggu nie letih sangat , kelas tambahan bertambah tambah kalu diikotkan hari hari ade kelas tambahan ... huhu ..erm nak cerite siket nie . .minggu lepass aku n the geng terpilih untuk majlis graduasi  .....huuuuu  memang suke sangat lah awok2 aku nie  ...memang hepi giler..aku pun tak sangka aku terpilih.kalu tengok pada result tu bole lah...tapi syukur alhamdulillah sebab hajat ak tercapai gak nak rase pakai jubah yang teramat amat besar tu ...memang besar sangat lah ... majlis tu pada 30 hari bulan baru nie ..  sempat la jugak aku bergambar dgn kwn kwn aku tuh ... nak tgok ?? ni haa


by the way korang hepi tu hepi la jugak kan tapi kne fikir gak SPM tinggal berapa hari je la nanti aku mesti rindu kat kawan kawan aku nie


korang semua  aku nak minx maaf sekiranya selama kita sekelas aku ade terkasar baase ker dengan korang .buat korang terasa hati ke ... aku mnx maaf la .kire burn je la...tinggal berapa hari je lagi kita nak exam spm lepas nie semua terpisah dah ...esok hari last dah kan ....aku ucapkan semoga berjaya semua kawan-kawanku di smk panji alam  ..same2 kita menggapai kecemerlangan .

No comments: