HEPI BEFDAY CIKGU NOREEN :D



Alhamdulillah aku bersyukur sangat sebab dapat sambut befday cikgu aku bersama kawan-kawan aku , hepi sangat mase tu walaupun aku dalam keadaan tak berape sehat tapi aku kuatkan diri aku untuk aku bangun dari katil aku untuk pegi sekolah  semata-mata nak sambut befday cikgu aku .. terima kasih Ya Allah .. time tu kiteorang memang hepi sangat ... memang hepi la .. epi sangat-sangat then aku dapt snap banyak gambar tapi maaf la tak leh nak upload becoz kamera aku ade masalah siket .. time owg hepi nie dye uat hal nyer .. tapi gambar  tetap ade .. gambar at bawah nie gambar kiteorang mse form4 ..haha lawak kan !! boleh la tgok   

 
pic form 4--sembil
        huhu.. korang ari nie nasib aku baik ! nak tahu sebab ape , sebab aku da dapat gambar-gambar mase befday cikgu tu ..huhu sukeee .. nak tgok tak ?? nie at bawah nie 
nie kek nye ..sedap taw ~ secret resepi ~



 kami sekeluarga


 law nak kenal inilah BONDA kami .. huhu . comel kan


haa..nie pulak monitor kami .. apesal jadi camtu tu ??


oke la ..bhagian tgok2 da abis . ,sekarang kite teruskan dengan membace lak ye ..!!  huhu  tapi disebalik kegembiraan aku tu , aku tak sangke sebenarnye hati aku sedang menangis .. aku tak tahu kenape tetibe je hati aku tersentuh then airmata aku terus jatuh .. aku tersentak !! Agak-agak kenape jadi macam tu ??    haih nie aku tak suke nie .. camne lak bleh touching nie !! HAHH .. sebenarnye aku terfikirkan seseorang .. orang pertama yang berjaya memikat hati aku .. huhu   ~~



aku da lame lost contact nan dye .. agaknye rindu kot yamg membuatkan hati aku tersentuh (agak-agak la kowt ) , then ari tu skali mse aku online si dye pown online gak .. dye un chat nan aku dye mintak maaf .. aku pon pelik la aku terfikir dye ade
salah kerr sampai mintak maaf bagai .. si dye mnx maaf sebb lame x contact aku , dye cakap dye sibok maklumlah 
" budak U kan " sibok la ye .. hurm .. so aku tak heran la pasal tu ...aku faham .. then malam tu pulak dye call aku aku nak tido da mse tu tetibe fune berdering .. tgok ?? rupenye si dye yg call and  sekali lagi dye mnx maaf . Aku terfikir sejenak " kenape la mamat nie ?? asyik mintak maaf je tak habis-habis " aku pelik la  ^_^ !  .. erm .. aku pon lantak je la tak ambil kesah .. tapi kan lepas 2 hari je aku bukak muka buku aku la kan ..tengok-tengok dye da block aku .. aku tak tahu kenape ?? mse tu kan hanye Tuhan je taw perasaan aku mcm mne .. sedih giler ..korang bayangkan lah boleh dye block aku ... aku ade uat  salah ke ..atau nie tande2x bahawa aku akan kehilangan dye ..ARRGHHHH !! not impossible !!


^-- sedeyh --^

aku taw la aku nie mcam mne ~~ aku nie tak la cantik mne .. kite bercinte pon jarak jauh mybe dye da bosan sebab tak ley nak jumpe aku kan !! aku sedar .. tapi takpe lah owg da uat kite camtu ..apalagi yang mampu kite nak buat ..owg da tak suke kite kan .. hurm ..  aku cube untuk melupakan dye ..tapi dye nie masih berlegar-legar dalm fikiran aku nie ~~ mcam mne aku nak buang dye nie aku sekarang da makin benci at dye ..meluat aku tengok dye nie .. memang jantan tak reti bersyukur .. aku TAKKAN MAAFKAN ape yang dye dah  uat at aku .. ""TAKKAN MAAFKAN"" 







4 comments:

shahsyaz said...

selamat ari jd gak utk cg kamu, :)

umiradamia said...

hehe..thanks a lot :D

CikMai said...

bestnya dapat makan2...

umiradamia said...

huhu..memang best pown cik mai..heheh